Møbelopbevaring

Opbevar dine møbler tørt & sikkert

Skal væggene males, eller skal det nylakerede gulv nå at tørre før din indflytning? Og ønsker du i den forbindelse opmagasinering af dine møbler for en kortvarig periode? Eller ønsker du hjælp til opbevaring af dine møbler over en lang tidsperiode? Så tilbyder vi dig netop det. Vi tilpasser vores muligheder for opbevaring af møbler til præcis dine ønsker og behov – og vi har altid kunden i fokus.

Tryghed i fokus

Din tryghed er altid vigtig for os. Dine møbler er derfor i sikkerhed, når de opbevares hos os. Vores sikkerhedsforanstaltninger sikrer, at du modtager møblerne i samme stand, som de blev afleveret. Møblerne står under opbevaringen altid lunt og tørt med en fast temperatur og en lav luftfugtighed.

Kontakt os

Er du i tvivl om hvor meget plads, du har brug for til dine møbler? Eller vil du høre mere om, hvad Aarsland kan tilbyde dig, når du opbevarer dine møbler hos os? Så kontakt vores engagerede medarbejdere, der tilstræber at tilbyde dig den bedste service. De rådgiver og vejleder dig, så du får svar på alle dine spørgsmål. Du kan ringe til os på tlf. 75 14 01 11. Vi er beliggende i Esbjerg.